Search

Verhuurders garantie/verzekering airbnb

  • 1749
  • 0

VERHUURDERS GARANTIE: — AIRBNB

U bent gedekt door onze €700.000 Verhuurders Garantie. Elke boeking, elke keer.

DEKKING DIE DE LAT HOOG LEGT

Onze verhuurders betekenen veel voor ons. Dit zijn niet alleen woorden; wij staan hier volledig achter, met een bedrag van €700.000. Dit is een uitzonderlijk beschermingsniveau in de reisbranche. U bent deel van de Airbnb familie, en wij staan achter onze familie.

WAT WORDT DOOR DE VERHUURDERS GARANTIE GEDEKT?

De Verhuurders Garantie biedt bescherming voor maximaal €700.000 voor schade aan eigendommen in het zeldzame geval dat een gast schade veroorzaakt. De garantie geldt in een bepaald aantal landen waaronder Nederland. Deze betalingen zijn onderworpen aan bepaalde voorwaarden, beperkingen en uitsluitingen, waarvan de details te vinden zijn in onze algemene voorwaarden

Het Verhuurders Garantie Betaalverzoek formulier kan ingediend worden online.

Verhuurders die vragen om betaling via de Verhuurders Garantie accepteren om samen te werken met Airbnb en de verzekeraars. Hier valt onder: het verstrekken van de documentatie van het verlies en akkoord gaan met inspectie in het zeldzame geval dat dit nodig is.

WAT WORDT NIET GEDEKT DOOR DE VERHUURDERS GARANTIE?

De Verhuurders Garantie is geen verzekering en moet niet worden beschouwd als vervanging voor huis- of huurverzekering. Het volgende wordt door de Verhuurders Garantie niet gedekt:

contant geld en waardepapieren
verzamelobjecten
zeldzame kunst
slijtage
juwelen
huisdieren
persoonlijke aansprakelijkheid
De Verhuurders Garantie geldt niet voor slijtage. Wij stellen een ​​waarborgsom dat kleinschalige schade dekt tot €250,- wat daarboven zit valt onder de garantie voorwaarden.

WAT DOEN WIJ INGEVAL VAN SCHADE

Als het u en uw gast niet lukt om een oplossing voor het probleem te vinden, raden wij u aan een proces-verbaal in te dienen. Of wij dienen één voor u in. Een proces-verbaal wordt aangemoedigd in alle gevallen en is vereist voor betalingsverzoeken die meer bedragen dan €250,- bedragen tot €250,- valt onder het waarborgsom wat wordt ingehouden van onze huurders.

LATEST POSTS
MOST POPULAR
TEXT WIDGET

What makes Cleanmate trusted above other cleaning service providers? When you combine higher standards, smarter strategies and superior quality all in one package, the result is top notch.