Search

Verhuurders garantie/verzekering Wimdu

  • 2450
  • 0

VERHUURDERS GARANTIE: — WIMDU

Uw accommodatie is tot 500.000 euro aan schade verzekerd Wettelijk recht op betaling in geval van schade

De Wimdu-verzekering gaat nog veel verder dan een gewone garantie. De verzekering werd speciaal ontwikkeld voor Wimdu en biedt een dekking tot €500.000. Het is binnen het dekkingskader en de verzekeringsvoorwaarden van hosts dat, wanneer er een claim ingediend wordt, de gast gedekt is door middel van een uitgebreide verzekering die deze schade kan compenseren.

DE VERZEKERING IS 100% GRATIS PROFESSIONELE SCHADE MANAGEMENT

Het is de eerste echte verzekering voor verhuurders van privé-appartementen. Gegarandeerde compensatie vanuit de verzekeringsmaatschappij

Ons verzekering is ontwikkeld in samenwerking met een gevestigde autoriteit en toonaangevende verzekeraar op het gebied van op maat gemaakte verzekeringsconcepten, en in een verzekerings markt die gebaseerd is op de behoeften van onze host.

FAQ

De Wimdu-verzekering is een gratis service die we onze hosts aanbieden. Het dekt eigendomsschade die door de gast of extra gasten is toegebracht in gevallen waar de gast geen eigen verzekering heeft die de schade dekt. De verzekering dekt schade boven de €150. Schadeclaims lager dan dit bedrag zullen direct tussen de gast en de host opgelost moeten worden. Bekijk onze host- en reistips voor meer informatie en advies.

HOST

Wat moet ik doen als mijn accommodatie beschadigd is door een gast?

Probeer zelf iets met de gast te regelen als dit €150,- of minder bedraagt. Probeer vast te stellen of de gast een verzekering heeft die alle aangebrachte schade dekt.
Als dit niet lukt binnen een week nadat de schade is toegebracht, stuur dan een e-mail naar insurance@wimdu.com wij zullen vervolgens contact opnemen met de gast. Neem hoogstens 10 dagen na toebrenging van de schade contact met ons op.
Nadat we je kwestie hebben bekeken, zullen we met je in contact treden om je te helpen bij de rest van het proces.

WAT VOOR EEN SOORT SCHADE WORDT GEDEKT DOOR DEZE VERZEKERING?

Schade aan de verhuurde accommodatie door toedoen van de gast

Inboedelschade
Brandschade
Maximale schadedekking: €500.000

WAT WORDT NIET GEDEKT:

contant geld en waardepapieren
verzamelobjecten
zeldzame kunst
slijtage
juwelen
huisdieren
persoonlijke aansprakelijkheid

IN WELKE LANDEN GELDT DEZE VERZEKERING?

Deze verzekering geldt wereldwijd, met uitzondering van de Verenigde Staten en Canada
In de toekomst zal deze dekking worden uitgebreid naar hosts in andere landen.

LATEST POSTS
MOST POPULAR
TEXT WIDGET

What makes Cleanmate trusted above other cleaning service providers? When you combine higher standards, smarter strategies and superior quality all in one package, the result is top notch.