Search

Wij regelen de verhuur van uw B&B

Awaykey.nl is de specialist op het gebied van B&B verhuur in de regio Amsterdam. Wij zorgen er voor dat er maximaal wordt verdiend met minimale zorgen. Awaykey.nl zorgt er voor dat de verhuur van bed and breakfast voor de verhuurder volledig wordt ontzorgt. Dankzij onze service en tools zorgen wij er voor dat u gemiddeld 30% meer rendement behaalt.

Intakegesprek zonder getal

INTAKE GESPREK

Wij komen bij u langs voor een vrijblijvend intake gesprek. In dit intake gesprek geven wij u alle informatie, delen wij alle voorwaarden en adviseren wij u over de beste kanalen en prijsstrategie voor uw woning.

Aanmaken Listings zonder getal

WIJ GAAN AAN DE SLAG!

Wij zorgen voor de plaatsing op de gekozen online verhuurkanalen, maken foto’s en schrijven teksten, ontwikkelen een huishandleiding en regelen de schoonmaak. Dankzij ons unieke price management systeem kunnen wij de beste prijzen garanderen voor de verhuur van uw B&B.

Zorgeloos Rendement zonder getal

ZORGELOOS RENDEMENT

Wij nemen u al het werk uit handen. Achteraf krijgt u netjes uw geld op uw rekening gestort en geniet u tevens van de fiscale voordelen van onze service. Het enige dat u nog hoeft te doen is contact met ons op te nemen.

WERKWIJZE

Awaykey.nl heeft een eigen werkwijze ontwikkeld die perfect aansluit bij uw behoeftes.

Aanmaken Listings zonder getal

AANMAKEN LISTINGS

Wij maken foto’s, optimaliseren uw advertenties op AirBNB, Expedia en Booking.com en reageren binnen een uur op uw ranking.

Price Management zonder getal

PRICE-MANAGEMENT

Ons price-management systeem haalt altijd de beste prijs & bezetting voor uw woning door een algoritme dat met de markt mee beweegt.

Check in en out zonder getal

CHECK-IN & OUT

Wij doen de check-in/out van uw gasten, leiden ze rond, vertellen wat over de faciliteiten van uw B&B en de buurt en vertellen de gasten over uw huisregels.

Schoonmaak zonder getal

SCHOONMAAK

Na elke boeking maken wij schoon, gebruiken wij hotel kwaliteit linnen en handdoeken en plaatsen wij een pakket met shampoo, kaartjes en koekjes.

WIJ VERHUREN VIA

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN