Search

Wat is airbnb

  • 7024
  • 0

Airbnb is een community marktplaats waar gasten ruimtes bij verhuurders kunnen boeken, en waar mensen die plek over hebben in contact kunnen komen met degenen die op zoek zijn naar een plek om te verblijven. Door hun ervaringen op Airbnb bouwen gasten en verhuurders echt contact op met mensen van over de hele wereld.

Airbnb is opgericht in augustus 2008 en gevestigd in San Francisco, Californië. Airbnb is een betrouwbare community-marktplaats waar mensen over de hele wereld unieke accommodaties kunnen adverteren, ontdekken en boeken – online of vanaf een mobiele telefoon.

Of het nu een appartement voor een nacht is, een kasteel voor een week of een villa voor een maand; Airbnb brengt mensen met elkaar in contact voor een unieke reiservaring. In elke prijscategorie en in meer dan 34.000 steden en 190 landen. En met een eersteklas klantenservice en een groeiende gebruikerscommunity is Airbnb de makkelijkste manier voor mensen om wat te verdienen met hun extra ruimte, en die te presenteren aan een miljoenen publiek.

LATEST POSTS
MOST POPULAR
TEXT WIDGET

What makes Cleanmate trusted above other cleaning service providers? When you combine higher standards, smarter strategies and superior quality all in one package, the result is top notch.