Search

WIE ZIJN WIJ?

AwayKey heeft sinds 2014 ervaring met diverse manieren van woningverhuur, voor zowel korte als lange perioden. Samen met u kijken we welke wijze het beste past bij uw situatie.

Wat doet Awaykey.nl?

Awaykey.nl is de specialist op het gebied van shortstay verhuur in de regio Amsterdam. Wij zorgen er voor dat er maximaal wordt verdiend met minimale zorgen. Awaykey.nl zorgt er voor dat de verhuur van uw woning of hotel volledig wordt ontzorgt. Dankzij onze service en tools zorgen wij er voor dat u gemiddeld 30% meer rendement behaalt.

Awaykey.nl regelt de plaatsingen op verschillende online verhuurkanalen (zoals AirBNB, Booking.com en Expedia), controleert alle gasten en regelt de boekingen. Zodra er een boeking is binnengekomen verzorgen wij de schoonmaak en regelen wij de persoonlijke check-in.

Zodra de gasten zijn uitgecheckt zorgen wij er voor dat de woning weer verhuurklaar wordt gemaakt en gecontroleerd.

Awaykey.nl heeft sinds 2014 ervaring met shortstay verhuur in de regio Amsterdam. Samen met u kijken we welke werkwijze het beste past bij uw situatie.

 

Het verhaal van Awaykey.nl

Waar Awaykey ooit is begonnen met het verhuren van woningen van een aantal vrienden en bekenden, zijn we intussen actief als professionele organisatie voor woningverhuur. Wij zijn gespecialiseerd in shortstay verhuur, hotel verhuur, vakantie verhuur, bed and breakfast verhuur en expat verhuur. Onze accurate zorg, hoge bezetting en hoge rendementen hebben geresulteerd in een vast klantenbestand die tevreden zijn over onze werkwijze en de bijbehorende resultaten. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken om uw huis aan de man te brengen. Awaykey zorgt ervoor dat de verhuur zorgeloos verloopt.

Het Awaykey Team

Bram

Linsey

Ramon

Floris

ONZE MISSIES:

  • Tevreden huurders & verhuurders
  • Hoge kwaliteit producten leveren
  • Hogere bezetting
  • Zorgeloos & makkelijk verhuren
  • Het hoogste rendement
  • Snelle afhandelingen

Een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op:
020 2613 611

Heeft u speciale wensen of tips? u kunt ons ook bereiken op Hello@awaykey.nl