Search

Over Wimdu

  • 2893
  • 0

HET BEDRIJF

Wimdu is in maart 2011 begonnen met een klein internationaal team en is inmiddels uitgegroeid tot een hechte groep van 250 toegewijde medewerkers verspreid over de gehele wereld.

Het snelgroeiende Wimdu is een online platform met een breed aanbod aan privéaccommodaties voor iedere smaak en budget. Door het wereldwijd verbinden van gasten en hosts, biedt Wimdu een plezierige, authentieke reiservaring voor hen die op zoek zijn naar een slim alternatief voor hotels.

Van penthouses in New York tot vakantiehuizen in Mallorca en studios in Parijs, Wimdu heeft meer dan 300.000 accommodaties in meer dan 100 landen waardoor het voor iedereen mogelijk is aantrekkelijke, betaalbare accommodaties voor de volgende reis te vinden.

Maar dat is nog niet alles. Wimdu geeft je ook de kans je eigen accommodatie te verhuren en geld te verdienen terwijl je anderen helpt de wereld te ontdekken!

HET VERHAAL

Wimdu is opgericht door Arne Bleckwenn en Hinrich Dreiling, twee hechte vrienden die elkaar op de universiteit leerden kennen en die vóór de oprichting van Wimdu samen al twee succesvolle bedrijven hebben opgericht.

Tijdens een gezamelijke wereldreis raakten zij al snel gefrustreerd door de dure en monotomo hotelkamers. Als alternatief zagen ze dat gasten voor privé-accommodaties kozen: een concept dat gasten een goedkopere en persoonlijkere accommodatie biedt en hiernaast een meer authentieke vakantie ervaring geeft. Waarna zij besloten een bedrijf op te richten dat de technische know-how, de passie voor het reizen en de focus op de behoeften van de gebruiker zou combineren, gevestigd in de eigenzinnige stad Berlijn. Het resultaat hiervan is Wimdu.

Wij zijn een divers team van hoogopgeleide en enthousiaste mensen die allen het doel hebben om (t)huisgemaakte privé-verhuur om te toveren tot een makkelijk te gebruiken globale norm. We willen de manier waarop mensen reizen veranderen in een meer authentieke en persoonlijke ervaring, het mogelijk maken te reizen als een local, zoals onze slogan ‘travel like a local’ omschrijft. Vandaag de dag bestaat ons team uit meer dan 350 mensen, gevestigd in ons hoofdkantoor in Berlijn en onze andere wereldwijde locaties.

LATEST POSTS
MOST POPULAR
TEXT WIDGET

What makes Cleanmate trusted above other cleaning service providers? When you combine higher standards, smarter strategies and superior quality all in one package, the result is top notch.